Tot de nok toe was Veldwijk gevuld met supporters, maar toch ging het mis...

Als U in contact wilt komen met HHV Donar dan vindt U hieronder de contactgegevens en routebeschrijvingen

Correspondentieadres
Secretariaat Thomas Scheij
Adres Berfloweg 123
7553 JN Hengelo
Telefoon 06-18255225
Mail secretariaat@hhvdonar.nl
Sporthal Veldwijk
Adres Kuipersdijk 76
Hengelo
Routebeschrijving Vanuit Enschede richting Hengelo via de Hengelosestraat. Bij de eerste stoplichten in Hengelo linksaf. Na 600 meter vind je aan de linkerkant de parkeerplaats van Sporthal Veldwijk.
Vanuit Almelo A35 neem je de de afslag "Haaksbergen/Hengelo-Zuid. Ga na de afslag onder het viaduct door richting Hengelo. Via de Haaksbergerstraat ben je nu Hengelo binnengekomen. Bij de stoplichten, na de brug, slarechtsaf de Breemarsweg op. Na ongeveer 3,5 km vind je aan de rechterkant de parkeerplaats van Sporthal Veldwijk.
Vanuit Oldenzaal A1 verlaat je de de A1 via afslag "Hengelo-Noord" en sla je bij de stoplichten linksaf. Je bent nu op de Hengelosestraat. Bij de vierde stoplichten ga je linksaf de Beethovenlaan in (deze gaat automatisch over in achtereenvolgens PC Hooftlaan en Laan van Driene) Je steekt bij de 2e stoplichten de Enschedesestraat over en vindt vervolgens, na ongeveer 600 meter aan de linkerkant, de parkeerplaats van Sporthal Veldwijk.
Kantine HHV Donar
Adres Pruisische Veldweg
Telefoon 074-2431134
Mail kantine@hhvdonar.nl
Routebeschrijving Vanaf de parkeerplaats van Sporthal Veldwijk ga je linksaf. Vervolgens neem je de eerste afslag aan de linkerkant (in de bocht). Daarna de derde afslag links richting tennishal Veldwijk en direct nadeze afslag kun je wederom links de parkeerplaats bij de kantine van HHV Donar op. (ca 2 minuten van sporthal Veldwijk).
Website
Beheerder Martijn Wennink
Mail info@hhvdonar.nl

Deze pagina is uitsluitend voor leden die geregistreerd zijn bij de webmaster!

Download hier de groepsfoto 13 sept 2009 (15 mb)

Deze pagina is uitsluitend voor leden die geregistreerd zijn bij de webmaster.   Download hier de groepsfoto 13 sept 2009 (15 mb)      

Nieuw Nieuw!!

  • Onderscheiding Dieter Fianke

    Dieter Fianke is 26 april 2019 onderscheiden met een lintje voor al zijn vrijwilligers bijdrages voor oa. HHV DONAR. Het mooie is dat ook zijn vrouw een onderscheiding heeft mogen ontvangen

     
  • Alles of niets in de laatste speelronde!

    Met nog twee speelrondes te gaan en één punt voorsprong op NHC HS2, zijn we in een spannende slotfase beland.

    Lees meer...

Zoeken

Sponsoren