DE MEEST STABIELE HOSTINGPROVIDER!

In de caleidoscopische wereld van internet is alles mogelijk. Nu. En morgen kan er meer. Jij vermoedt het. Wij weten het. Jij kunt alle facetten beheersen. Als middel. Voor ons is dat het doel. Internet heeft voor Oxilion geen geheimen. Daar kun jij gebruik van maken. Overduidelijk.

We zijn geen nieuwelingen. Jaren geleden begonnen als whizzkids, gegroeid naar een serieuze servicegerichte organisatie. Zakelijk of privé. Domeinregistratie, webhosting, verschillende servermogelijkheden. Kies zelf of vraag ons advies.

www.oxilion.nl

Verspaning Service Twente b.v. is een bedrijf die al 25 jaar actief is op het gebied van toelevering van machineonderdelen. De machineonderdelen variëren van grote tot kleine onderdelen, en hebben vaak nauwkeurige maatvoeringen.

Nu maken wij veel onderdelen voor de voedingsmiddelen, pompen, verpakking, farmaceutische en pluimvee industrie, en doen dit ook al vanaf het begin van oprichting van ons bedrijf.

Wij denken dan nu ook aan een verbreding van ons bereik, en dachten dat wij misschien ook wel iets voor u zouden kunnen betekenen.

www.vstbv.nl

Thijert

speciaalzaak voor bloemen en planten.

Altijd een trendy collectie van potten, vazen en accessoires, die op regelmatige basis wisselen.

www.thijert.nl

1000 m2 kwaliteit en vriendelijkheid.
Al jaren een begrip in en buiten Hengelo wanneer het gaat om vakmanschap en service.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe tweewieler, kunt u bij Geerdink Fietsen Hengelo rekenen op deskundig advies. Steeds de nieuwste modellen op voorraad en u kunt altijd een proefrit maken zodat u zeker weet dat u een goede aankoop doet! Ook voor vakkundige reparatie en kinderfietsen gaat u naar Geerdink.

Dat is Geerdink Fietsen Hengelo!

www.geerdinkfietsen.nl

Contiplan werkt met op maat gemaakte oplossingen. Door deze flexibele opstelling kunnen zij elk product op maat leveren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

www.contiplan.nl

Ons laagste lichaamsdeel vergeten we nog wel eens. Terwijl de voeten ons hele gewicht dragen bij elke stap die we zetten. En zelfs drie maal het gewicht bij hardlopen. Uw voeten verdienen wat extra zorg en aandacht. Bij Anja Vije  bent u op het goede adres.

www.contiplan.nl

Bij Kaldi koffie & thee in Hengelo kunt u terecht voor elke koffie specialiteit die u maar wenst. Naast espresso drinken kunt u de koffie ook kopen. Behalve espresso kunt u ook terecht voor thee, espresso machines, accessoires, reinigingsmiddelen en zoetwaren.

www.kaldi.nl

Baderie Hengelo is een specialist in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Een badkamer is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over een nacht ijs. Niet bij het ontwerpen, niet bij het maken van de keuzes en niet bij de installatie. U zult het Baderie Comfort bij ons ervaren.

www.baderie.nl