Afgelopen zaterdag was de wedstrijd tegen koploper US Amsterdam, degradant uit de eerste divisie, maar nog ongeslagen bovenaan.

Iedere wedstrijd had US nog gewonnen dit seizoen, aan onze heren dan de taak om daar verandering in te brengen. De eerste helft kwamen de heren uit Amsterdam beter uit de startblokken dan Donar. Zij gingen er dan ook vandoor met een ruime voorsprong, gelukkig wisten onze heren de gasten bij te benen en hielden hen op 5 punten voorsprong. Met ditzelfde verschil gingen de ploegen dan ook rusten.

In de tweede helft kwam Donar goed terug! De heren lieten hier handballend mooie dingen zien en brachten het verschil terug tot twee doelpunten. Helaas werd de aansluitingstreffer gemist en ontstond een fase met meerdere fouten. US pakte de draad wel opnieuw op en wist weer uit te lopen naar vijf verschil, na het eindsignaal gaf het scorebord 26-31 in het voordeel van de gasten aan.

Afgelopen week moesten onze heren dan weer zonder punten het veld verlaten en zakten zij af naar plek 10, net boven de degradatiestreep. Aankomend weekend wordt het tijd om het roer om te gooien en punten naar huis mee te nemen uit Ede. Zaterdag 10 november om 20.40uur neemt heren 1 het op tegen Reehorst. De dag er na komt heren 2 om 12 uur in actie in Apeldoorn tegen Achilles 2