In de vorige speelronde mochten onze heren eindelijk weer van een overwinning genieten. En wat voor één! Dit bracht een portie zelfvertrouwen mee voor de volgende wedstrijd.

Afgelopen weekend stond Yourlease/HV Eemland onze heren op te wachten. Twee punten boven ons en afgelopen jaar een nipt verlies, dat belooft een spannende pot.

De eerste vijf minuten leek het erop dat het een nek-aan-nekrace zou gaan worden. Beide ploegen wisten de eerste aanvallen het net te vinden en hielden elkaar gelijke hoogte. Helaas was dit van korte duur en besloot de thuisploeg afstand te nemen. Zij maakten weinig tot geen fouten en wisten te profiteren van de matige verdediging aan de kant van Donar. Daarnaast werden ook de slordigheden afgestraft met break-outs. Dit resulteerde in een slordige ruststand van 24-9.

Gelukkig is er altijd nog een tweede helft. De helft waarin onze heren al meermaals hebben bewezen veel goed te kunnen maken, maar was dat met een verschil van 15 punten nog wel mogelijk? Ondanks het harde werken moesten de heren toch toegeven dat het vandaag niet wilde lukken. De tweede helft was aanzienlijk beter (18-15), maar niet voldoende om het gat kleiner te maken. De wedstrijd werd dan ook met 42-24 verloren.

Ook heren 2 heeft het moeilijk gehad tegen Stormvogels in Haaksbergen. Zij hebben ook tegen een nederlaag aan moeten kijken. Met een eindstand van 31-15 stapten de heren weer de auto in terug naar Hengelo.

Aankomende twee weekenden spelen onze herenploegen thuis, zou dit kunnen betekenen dat er weer punten gepakt kunnen worden? Wees er bij en moedig de heren aan! Zaterdag 1 december speelt het eerste om 20.30 uur tegen CSV uit Castricum. De volgende dag (zondag 2 december) neemt het tweede het om 12.50 uur op tegen Duiven.

Na de wedstrijd van Heren 1 op zaterdag is het clubhuis geopend voor een hapje, een drankje en hopelijk ook een feestje!